Regiebehandeling

Binnen Lore voert de regiebehandelaar de regie over een behandeling. De regiebehandelaar is een arts (AVG) of een gedragsdeskundige. We hebben nauw contact met je zorgcoördinator, begeleiders, behandelaren en/of andere betrokkenen.

Wanneer jij of je omgeving een vraag aan ons stelt zullen we onszelf verdiepen in wie je bent door kennis met je te maken, de belangrijke mensen in je omgeving te spreken en over je te lezen. Alles gebeurt zoveel mogelijk in overleg met jou en/of je vertegenwoordiger.

Wanneer blijkt dat je een bepaalde behandeling nodig hebt, zorgen wij ervoor dat je de juiste behandelaar toegewezen krijgt en dat iedereen in jouw omgeving goed met elkaar samen werkt. Bij Lore zijn we er namelijk van overtuigd dat we je beter kunnen helpen als we goed samenwerken.

We denken met je mee over hoe jouw omgeving het beste met jou om kan gaan. Wat heb je nodig? Waar ben je goed in en waar word jij gelukkig van? We houden samen met jou en/of vertegenwoordiger het proces van behandeling goed in de gaten.

Dementie binnen VG

Vragen over regiebehandeling?

Of andere vragen over Lore? Neem contact met mij op. Ik help je graag.

Naam

Steffie van Otterlo

088-0026300