Je wilt het beste voor je cliënt/patiënt en loopt daarbij soms tegen uitdagingen aan. Hoe laat ik iemand beter functioneren op school, werk of in de woongroep? Hoe ga ik om met (bijwerkingen van) specifieke medicatie? Hoe zorg ik dat mijn patiënt niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd of eindeloos moet wachten op een diagnose of de start van een behandeling?

Ons team van 120 experts staat naast je om jouw cliënt/patiënt te ondersteunen bij uitdagingen en zich voor te bereiden op nieuwe stappen in iedere levensfase van 0 tot 100 jaar. Dat doen we op een deskundige manier, maar ook met inlevingsvermogen, energie en creativiteit. We hebben een breed spectrum aan specialistische expertise in huis voor verschillende doelgroepen: je kunt ons inzetten voor mensen met een beperking, maar ook voor ouderen, mensen met autisme. Door onze multidisciplinaire aanpak zijn we in staat om vanuit een breed perspectief (mee) te kijken naar complexe vraagstukken.

Samen helpen we jouw cliënt of patiënt verder, op allerlei manieren, bijvoorbeeld:

  • Laagdrempelig doorverwijzen voor diagnose of specialistische behandeling.
  • 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor telefonische consultatie
  • (Huis)artsenspreekuur op locatie of op afstand, voor ondersteuning bij doorverwijzing en patiëntbeoordeling.
  • Eén contactpersoon voor snelle en zorgvuldige afstemming over een specifieke cliënt.
  • Op maat training en opleiding voor zorgprofessionals.

Benieuwd naar ons kwaliteitsstatuut GGZ? Deze is hier te downloaden.

Heb je vragen?

Benieuwd hoe we samen jouw cliënt verder kunnen helpen? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Kolom 1

Naam(Vereist)

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.