Blijft je kind sterk achter in zijn of haar ontwikkeling of vertoont het problematisch gedrag thuis of op school? Zit je in je huidige woonomgeving misschien niet op de juiste plek?

Lore helpt je graag om te kijken wat er aan de hand is en wat jou verder helpt. Na overleg met je huisarts kun je bij ons vaak snel terecht. Het doel is niet om een ‘stempel te plakken’, maar om ervoor te zorgen dat we voor jouw persoonlijke situatie de beste oplossingen vinden.

Hoe dat werkt? Op een prettige en rustige manier gaan we samen op zoek naar de juiste vragen en antwoorden. Onze behandelaren hebben zoveel ervaring met het stellen van zorgvuldige diagnoses dat ze geen ingewikkelde methodieken nodig hebben, maar vaak spelenderwijs een goede inschatting kunnen maken van de situatie. Oók als het complex wordt, denk bijvoorbeeld aan (combinaties van): IQ, sociaal emotionele ontwikkeling, autisme, seksualiteit, verslaving, trauma, dementie, ADHD, persoonlijkheid en hechting. Vaak kunnen we al op heel jonge leeftijd zien of er iets aan de hand is (vroegdiagnostiek).

Blijft jouw kind achter in ontwikkeling? Of heb je een andere vraag?

Dan zijn wij er voor je! Neem voor al je vragen contact met mij op. Ik help je graag!

Kolom 1

Naam(Vereist)

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.