Fysiotherapie

Bij Lore werken gespecialiseerde fysiotherapeuten die deskundig zijn op het gebied van houding en beweging. Zij zorgen ervoor dat mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen op peil blijven. Met gerichte oefeningen helpen ze je om pijnklachten te verminderen of te voorkomen. Zo blijf je in beweging én blijf je zelfstandig! 

De fysiotherapeuten kunnen je ook ondersteunen bij het ontwikkelen of verbeteren van je fijne en grove motoriek. Zij zullen je helpen om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden. Verder geven de fysiotherapeuten advies, bijvoorbeeld over een gericht beweegprogramma of om te voorkomen dat je valt

Uiteraard zijn er verschillende specialisaties op het gebied van fysiotherapie. We doen aan hydrotherapie (bewegen in het water), er zijn speciale kinderfysiotherapeuten, oedeemtherapeuten en een (slaap)oefentherapeut Cesar. Daarnaast volgen onze therapeuten aanvullende, specialistische opleidingen, onder meer op het gebied van ouderen, neurologische aandoeningen, pulmonale aandoeningen (longen) en hart- en vaatziekten.

Heb je vragen over fysiotherapie?

Of andere vragen over wat Lore voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Naam

Steffie van Otterlo

088-0026300