(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-K48PPZ4');

– Binnen Lore hebben we een huisarts en praktijkverpleegkundigen. Die behandelen je net als een reguliere huisarts en praktijkondersteuner, maar hebben wat meer tijd voor je en kennis van jouw persoonlijke situatie. Samen met jou achterhalen ze wat er precies aan de hand is, ook als er sprake van meerdere, onderling samenhangende gezondheidsproblemen of ziektepatronen.

– De medisch pedicure is gespecialiseerd in het behandelen van die pijnlijke voeten. Bijvoorbeeld als je een ingegroeide nagel, eelt of likdoorns hebt. Ook geeft de pedicure behandelingen om klachten aan je voeten te voorkomen en kijkt zij tijdens de behandeling je schoenen na om te kijken of er ergens drukplekken zijn. Verder maakt de pedicure ortheses om de druk te ontlasten.

– De fysiotherapeut helpt je om pijnklachten te verminderen en om je mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren of op peil te houden. Ook kunnen onze fysiotherapeuten je helpen revalideren en herstellen na een operatie of ziekenhuisopname.

Annelies Goorts, Arts Verstandelijk Gehandicapten

Zoek je een oplossing voor lichamelijke klachten?

Of heb je overige vragen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Kolom 1

Naam(Vereist)

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.