Medisch pedicure

Als je last hebt van je voeten is dat heel vervelend. De pedicure is gespecialiseerd in het behandelen van die pijnlijke voeten. Bijvoorbeeld als je een ingegroeide nagel, eelt of likdoorns hebt. Ook geeft de pedicure behandelingen om klachten aan je voeten te voorkomen De medisch pedicures van Lore zijn o.a. gespecialiseerd in diabetische voet, reumatische voet, oncologische voet, verouderde voet, spastische voet, kindervoeten, overige risicovoeten, orthese technieken, nagelreparaties, anti-druktechnieken en nagelregulaties. 

Wanneer je een ziekte hebt, zoals bijvoorbeeld reuma of suikerziekte (diabetes), krijg je vaak sneller last van je voeten. Daarom is een goede verzorging van je voeten dan extra belangrijk. De medisch pedicure kan ook advies op maat geven. Bijvoorbeeld over welke crème het beste is voor je huid. 

We zijn lid van Provoet, de landelijke Branche organisatie voor voetverzorger/pedicure. Ook staan we geregistreerd in het kwaliteitsregister van Procert. We volgen (bij)scholingen om kennis en kunde op peil te houden en de nieuwste ontwikkelingen mee te nemen in ons werk. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging. En natuurlijk werken we binnen Lore samen met artsen, verpleegkundigen, de podotherapeut, fysiotherapeut, orthopedisch schoenmaker en zelfs de tandarts!